Van onrust naar rust en duidelijkheid

Opgejaagd?

Iedereen racet om mij heen en ik probeer de snelheid bij te houden. Ik faal steeds…

Welke kant moet ik op?

Geleid door omstandigheden word ik een kant opgeduwd. Ik voel met eenzaam, in de steek gelaten.

Zoveel emoties

Intens verdriet, boosheid, ik kan ze bijna geen naam meer geven, mijn hart is verscheurd. Wordt het ooit nog beter?

nee is oke

Wie ben ik?!

Ken je dat tv programma, dat je moet raden wie of wat je bent? Maar deze vraag gaat dieper: wie ben jij als het gaat om het maken van keuzes? Durf je nee te zeggen tegen lieve mensen om je heen? Wil je ze liever niet kwetsen en ga je daardoor keer op keer over je eigen grenzen heen?
Sommige keuzes maken je onrustig. Eigenlijk kun je het er niet bij hebben, maar je voelt je verantwoordelijk. Tegelijk heb je last van hoofdpijn, duizeligheid en vermoeidheid.
Je merkt dat de veerkracht vermindert.
Loop jij hier tegenaan, lees dan verder.

 

 

“Welke weg heeft God voor mij bedacht en hoe kom ik daar achter?”

Therapie en coaching op basis van pastoraat

Ik bied je 1 op 1 coaching met als doel:

  • Laten ondekken wat jouw behoeftes zijn.
  • Leren omgaan met emoties.
  • Leren loslaten wat energie kost en doen wat energie geeft.
  • Ontdekken hoe God jou heeft gemaakt en wat Zijn plan voor jou betekent voor de toekomst.

In 12 tot 15 consulten gaan we in op jouw verleden, heden en toekomst. Hierbij maak je gebruik van een werkboek met praktische opdrachten en vragenlijsten.

TotalBalance coach Hester

“Van onrust naar rust”

Omgaan met emoties en gevoelens

Je leert gevoelens serieus te nemen, de behoeftes achter deze gevoelens te omschrijven en daarmee aan de slag te gaan.

Nee zeggen

Je leert wat niet bij je past en dus energie kost. Daar kun je nu nee tegen zeggen.

Duidelijkheid en rust

Doordat je weet wie je bent en hoe God je gemaakt heeft, krijg je meer duidelijkheid en daardoor rust.

Ervaringen van mijn cliënten

Hester was voor mij een onbevooroordeelde coach die in alle rust lang kon luisteren, waardoor ik het gevoel had dat ik veel mocht vertellen en ruim de tijd kreeg. Ze onderbrak me op het juiste moment, b.v. als ik niet naar mijn eigen emoties luisterde en daar aan voorbij holde…. Het maakte me stil en eigenlijk liet zij zien hoe Jezus naar me kijkt. Met liefde en aandacht. Ze staat naast je en niet boven je.

Margreet, 60 jaar

Hester geeft je het gevoel dat je welkom bent. Ze stelt de juiste vragen waardoor je de dingen vanuit een ander perspectief gaat bekijken.

vrouw, 28 jaar

28 jaar

werkboeken

Wat kan ik verwachten?

Vooraf aan het TotalBalance traject vindt een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. Van daaruit beslissen we welk traject bij jou past. Daarna volgt een intakegesprek, ontvang jij het materiaal wat bij het traject hoort en krijg je een eerste opdracht mee naar huis. Door ook thuis bezig te zijn met opdrachten, ga je nog dieper nadenken over je verleden, heden en toekomst.

 Wil je liever losse gesprekken, dan betaal je per sessie 60 euro en eventueel eenmalig 75 euro voor het werkboek.

Wil je nieuwe inzichten krijgen en daardoor meer rust ervaren?

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via onderstaande knop.

Veelgestelde vragen

Waarom bied je een traject aan?

Binnen het traject werk ik met de Total Balance methode. Deze methode maakt gebruik van een werkboek waarmee je kijkt naar je verleden, heden en toekomst. Uit ervaring kan ik zeggen dat het belangrijk is om eerst te kijken hoe je tot bepaalde keuzes bent gekomen, waar je nu tegenaan loopt en hoe je in het vervolg keuzes zou willen maken en welke keuzes je wilt maken. 

Is het traject bedoeld voor Christenen?

Het traject kan gevolgd worden door iedereen. Ik als coach vind het fijn om God te betrekken in het proces, omdat ik geloof dat Hij weet wat je nodig hebt. God erbij betrekken, doe ik door samen te bidden en waar van toepassing, een Bijbeltekst te delen. 

Wordt de coaching vergoed?

De coaching wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering. Vraag ernaar bij je eigen verzekering als je aanvullend verzekerd bent.

Kun je op je werk gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelbudget? Wellicht zou een coachtraject daar binnen kunnen vallen. Vraag ernaar bij je leidinggevende.

Sommige kerken hebben budget voor coaching, vraag hier naar bij je eigen kerk of gemeente.

Kan ik de trajectkosten in gedeelten betalen?

Ja, dat kan. Bijvoorbeeld verdeelt over de 4 of 6 maanden, de duur van het traject. Dit is bespreekbaar tijdens het intakegesprek.

Wil je weer grip op je leven of leren omgaan met emoties?

Laten we samen kijken naar wat jij nodig hebt en hoe jouw traject eruit gaat zien.

Hester is oprecht geïnteresseerd in wat je bezighoudt en stelt daarbij de goede vragen om je bewust te maken van je eigen gevoelens en ideeën. Ze luistert goed, wat voor mij echt een belangrijk punt is. Ze heeft me kunnen geven wat ik nodig had. Een ieder die een coach nodig heeft, iemand die even meeloopt in je leven, ik kan Hester van harte bij je aanbevelen.

Trinke, 38 jaar