Home » Blog » Gezond leven » Tot zover en niet verder…

Tot zover en niet verder…

door | 19 nov, 2021 | Gezond leven

Ik ben een zogenaamde emo-eter… wanneer ik moe of verdrietig ben, ga ik eten. En dan geen groente of fruit, maar chips of chocola… en dan niet een handje of een stukje, maar nee, soms heb ik van die momenten, dan gaat de zak of reep helemaal op… Dit kon ik heel lang wel hebben qua gewicht, dus praatte ik het goed: ‘ach, wat is 1 reep nou op een mensenleven?’ Maar nu ik richting 40 ga… !!
Even los van de kilo’s, qua gewicht valt het echt wel mee. Maar ik wil dit niet meer. Ik wil gezond eten. Dit is een gedachte die al heel lang door mijn hoofd gaat. Maar dat heeft bij mij altijd even bezink tijd nodig. Mijn figuur is veranderd na 3 zwangerschappen en een stuk of wat emo- repen en emo- zakken chips.
Maar diëten vind ik niks, en afvallen hoeft ook niet zo gek veel. Ik wil gezonder leven.
Het is tegelijk een thema in de TotalBalance methode, dus practice what you preach. De knop was om, alleen 1 probleem: ik heb al zo vaak geprobeerd om gezond te leven en te eten, maar elke keer verviel ik weer in het oude patroon. Ik heb een persoonlijkheid die baat heeft bij ondersteuning en raad. Dus maak ik nu gebruik van een programma icm met een voedingscoach. Heb jij ook baat bij ondersteuning en raad op één van jouw levensgebieden als werk of relatie, traumaverwerking of rouw? Laat dat nou zijn, waar ik jou in kan begeleiden.

Over Hester

Luisterend oor, rustig, nuchter, gastvrij, Godvrezend, bemoedigend.

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin