Over Hester

TotalBalance coach 

Na mijn opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (2008) ben ik gaan werken als ondersteunend begeleider in verschillende gezinnen. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan.
Op een gegeven moment liep ik daarin vast en was ik toe aan onderwijs. Tegelijk ervaarde ik onrust en wist ik wel dat God mij rust kon geven, maar bidden en Bijbel lezen lukte niet goed. Ik werd steeds afgeleid of was te onrustig en druk in mijn hoofd, dat ik God naar de zondag verhuisde. In de kerk kon ik me dan richten op Hem, maar ik miste iets. En ik had zoveel vragen over wat ik nou kon betekenen voor Hem. Zoveel talenten bezat ik niet “(en als ik ze al had, kon een ander het beter)”. (Leugen!)

Uiteindelijk kwam ik terecht bij TotalBalance. De training die ik daar gevolgd heb, heeft ervoor gezorgd dat ik weet wie ik ben en hoe ik gemaakt ben. Het heeft ervoor gezorgd dat ik gewoontes, geleerd in het verleden, los heb kunnen laten.

Sinds 2017 gebruik ik de methode om anderen daarin te begeleiden. Door jou te bemoedigen en een luisterend oor te geven, door door te vragen en je aan het denken te zetten, kun jij ook het verleden los laten en keuzes maken vanuit hoe jij gemaakt bent. Ik gun jou dit traject. Een nieuwe kijk op je leven, andere inzichten vanuit duidelijkheid en Zijn rust. Gun jij het jezelf?!

Mijn hobby’s zijn koken/bakken en tuinieren. Hier vind ik mijn ontspanning in. Ik hou van een goed gesprek onder het genot van een bakje koffie of thee (met wat lekkers) Mensen omschrijven mij dan ook als gastvrij, rustig, bemoedigend en nuchter. Welkom bij mij aan de keukentafel!

Volg mij op Social Media:

Maatschappelijk werk en dienstverlening

Binnen deze opleiding heb ik gesprekstechnieken geleerd, leren door te vragen en heb ik met verschillende methoden kennis gemaakt. Daarnaast heb ik kennis gemaakt met verschillende doelgroepen. In 2008 ben ik afgestudeerd.

Total Balance basis coachtraining

Tijdens deze training heb ik een methodiek geleerd. Het is een combinatie van therapie en coaching op basis van pastoraat en heeft tot doel mensen in balans te krijgen met God, zichzelf en hun omgeving. In 2017 heb ik de training met een goed resultaat afgerond.

Bijscholingen en cursussen

Ik ben aangesloten bij het Netwerk van Total Balance. Jaarlijks krijg ik via het netwerk bijscholing.

Via het CIVAS heb ik een cursus Rouwverwerking gevolgd en afgerond in 2020.
Op dit moment ben ik bezig met een cursus emotie eten, omdat ik gezond leven een belangrijk thema vind.

Mag ik je helpen meer zicht te krijgen op de weg die jij mag gaan?